Monday, April 27, 2015

We Run Vilnius

Štai artėja vienas iš planuojamų bėgimų. Tiesa, dar pora dienų liko iki pabrangsiančios registracijos, o aš jos taip ir neatlikau, kol kas. Kalbu apie "We Run Vilnius". Tai pusės maratono bėgimas, kuriame galima bėgti ir 5 arba 10 km. Pastarąjį atstumą žadu rinktis ir aš, nes 5 km, mano manymu, yra šiek tiek per mažai, o 21 km bėgimui dar nepribrendau.
Registruotis į šį renginį noriu vien tam, kad prisiversčiau šiek tiek aktyviau bėgioti - juk nesinori patirti fiasko ir neįveikti net 10 km distancijos renginyje. Tiesa, šiek tiek erzina beprotiškai išpūsta kaina. Šiai dienai registracija į 10 km distanciją kainuoja 20 eurų. Be abejo, į kainą įskaičiuoti ir marškinėliai (max. 9 tūkst. dalyvių), vanduo ir t. t., tačiau kaina, mano akimis, vis tiek pernelyg didelė, ypač kai marškinėliai yra rėmėjo, vanduo rėmėjo, užkandžiai rėmėjo... Na, toks gyvenimas - nemokamai galima pabėgioti bet kada.
Tikiuosi bėgimui pasiruošti pakankamai, dar laiko šiek tiek yra. Tikiuosi, jog 10 km trasą pavyks įveikti greičiau nei per valandą, nes šiuo metu 5 km įveikiu per maždaug 31 minutę. Šansas valandai yra, jei, žinoma, pakelsiu savo užpakalį nuo kėdės, rankas nuo klaviatūros ir trauksiu pabėgioti.
Gal susitinkam We Run Vilnius?

No comments:

Post a Comment