Tuesday, April 14, 2015

Tas vėjas niekadėjas

Paskutinį kartą pabėgioti pavyko vos ne prieš porą savaičių, balandžio 2-ą dieną. Nuo to laiko ne tik bėgimui laiko nepavyksta rasti, bet net ir šio tinklaraščio įrašui. Visgi, pagaliau prisiverčiau parašyti bent jau. Bėgti, deja, nepavyks ir šiandien - jau keletą dienų vėjas toks, kad net ir pasivaikščioti ne itin malonu. O savaitgalį, kuomet oras buvo geresnis, savo laisvą laiką paskyriau daržui - gal bent ten kas užaugs.

Apie paskutinį bėgimą

Paskutinis bėgimas buvo gana geru oru, švietė saulė, nebuvo vėjo. Taip maniau kol bėgau į priekį, kai tik apsisukau atgal, supratau, kad mano manymas buvo labai klaidingas - vėjas buvo ir buvo labai stiprus, tad sulėtėjau pastebimai, kvėpuot ir bėgt tapo visai sunku. Šį kartą nesistebiu, kodėl pirmasis kilometras greitesnis. Tiesa, apsisukai nubėgęs ~2,5-2,6 km. Grįžti tikrai buvo sunku, ypač bėgimas nemalonus ir sudėtingas atviroje erdvėje, kai aplink net medelių nėra, tad jokios užuovėjos. Kaip bebūtų, pavyk įveikti 5,1 km. Bendras laikas nedžiugina - 32 min 5 s. Nieko tokio, dar tik pradžia, bet tų pradžių vis daugiau ir daugiau.
Šį bėgimą bent muzika džiugino - pakeičiau garso takelį, o tai senasis jau buvo pabodęs, šį kartą vietoj ramios Country muzikos daugiau linksmesnio K-Pop.
Orai gerėja pastebimai, reikia sulaukt pasitraukiančio vėjo, greičiau įveikti susikaupusius darbus, kartu įveikiant ir tinginį, ir leistis į bėgimą, iki gegužės vidurio būtinai reikia pasiekti 10 km, o iki birželio - bent jau 15 km, priešingu atveju Vilniaus maratone pusės maratono distanciją teks nueiti, o ne nubėgti.

No comments:

Post a Comment