Tuesday, May 12, 2015

Pradedam rimčiau ruoštis

We Run Vilnius jau visai čia pat. Liko +- 13 dienų ir pirmą kartą stosiu prie bėgimo renginio starto linijos. Iš dalies jaučiu, kad "bandoje" bėgt bus lengviau, bet jei klystu tai bus laaaabai blogai. Taigi, pradedam su šiek tiek dažnesniais bėgimais ir rimtesniu pasiruošimu.
Po ilgos pertraukos išbėgau šeštadienį. Rezultatas - 3,74 km ir 20 min 44 sek. Tai nėra labai gerai, bet nėra ir tragiškai blogai, mano nuomone. Netgi pavyko pagerinti kai kuriuos asmeninius rekordus - 12 minučių testas (pagal Endomondo) - 2,2 km, 3 km - per 16 min 30 sek. Daugiau nebėgau, nors dar jaučiau, kad kokį kilometrą įveikčiau, bet nesinorėjo pertempt savęs.
Šiandien bėgau kiek daugiau - tikslas buvo 5 km, jį pavyko pasiekti (5,14 km). Laikas labai neblogas - 29 minutės ir 54 sekundės. Pagerintas kitas asmeninis rekordas - greičiausiai įveikti 5 km (28 min 56 sek.) Sena problema grįžo - pirmas kilometras buvo greičiausiais... 
Tiesa, daugiau nei 5 km šiandien jau vargu ar būčiau lengvai įveikęs, tad pasiekęs tikslą sustojai ir kelis šimtus metrų parėjau namo. Rytoj, jei tik orai ir nuotaika leis, bandysiu įveikt 6 km. 
Jei kas dieną ar bent kas dvi didinti kilometrų skaičių po vieną - 10 km greitu metu įveikti pavyks, tačiau tokiais didinimais šiek tiek abejoju. Bet kuriuo atveju, 5 km nubėgsiu, o likusius bus galima ir nueiti :)

No comments:

Post a Comment